Onze waarden

Bowl store

Welzijn

Stap door de deur van Bowls.been betreed een nieuwe wereld. Jouw welzijn staat centraal sinds de opening van onze restaurants. Bij Bowls.be vind je een tropisch interieur met Hawaïaanse invloeden, geïnspireerd door de cultuur en de natuur, dat je losmaakt van de stad en rust geeft aan al je zintuigen.

Verse Poké Bowls

Voor iedereen die graag buiten luncht of dineert zal Bowls.be je op elk moment verrassen, met elke geur en smaak. Het is veel meer dan een proeverij, het is een smaakervaring waarbij de vriendelijkheid vooral ook zit in de glimlach van het personeel aangevuld met rijke smaken van onze gerechten. Of je het nu in een van onze restaurants geserveerd krijgt of thuis laat bezorgen, de Bowls.be vibes blijven intact. Gewoon om ervoor te zorgen dat je continu mooie herinneringen maakt. Soms is dat precies wat we nodig hebben.

bowls food
bowls store brux

Good vibes

Voor iedereen die graag buiten luncht of dineert zal Bowls.be je op elk moment verrassen, met elke geur en smaak. Het is veel meer dan een proeverij, het is een smaakervaring waarbij de vriendelijkheid vooral ook zit in de glimlach van het personeel aangevuld met rijke smaken van onze gerechten. Of je het nu in een van onze restaurants geserveerd krijgt of thuis laat bezorgen, de Bowls.be vibes blijven intact.

Gewoon om ervoor te zorgen dat je continu mooie herinneringen maakt. Soms is dat precies wat we nodig hebben.

Respect voor het milieu

Naast het selecteren van leveranciers die zich inzetten voor duurzame visserij en het serveren van verse Pokés Bowls met seizoensgebonden fruit en groenten, zetten wij ons ook in voor een verantwoorde benadering van de impact op het milieu. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, serveren wij bij Bowls.be onze pokés bowls in 100% biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.

poke bowl

Gezond

vers

heerlijke

snel