Over ons

bowls store waregem

Adem in en geniet van het Hawaiiaanse paradijs

Culinaire kunst zit al sinds de oprichting van onze restaurants in ons DNA. Wij zijn twee avontuurlijke ondernemers met een echte passie voor de natuur en koken, toegewijd aan ons vak en constant op zoek om de wereld te verrijken met positiviteit en welzijn. Hier kwam het idee vandaan om de fastfoodsector te vernieuwen, we gaan op een duurzame manier te werk en verspreiden de goede vibes van de eilanden.

In 2021, na verschillende reizen, richtten we uiteindelijk Bowls.be op, de eerste Belgische keten van Poké Bowl-restaurants die Hawaïaanse, gezonde, smakelijke en ultraverse gerechten serveert om aan alle culinaire wensen te voldoen.

Ons doel?

Gezond voedsel toegankelijk maken voor iedereen is altijd ons hoofddoel geweest. Met twee restaurants, in Brussel en Waregem, wil Bowls.be groeien en dit Hawaiiaanse culinaire erfgoed verder verspreiden in België en daarbuiten. Kom snel langs of bestel gewoon online.

bowls store
bowls.be

Onze belofte?

Om ervoor te zorgen dat elke klant een unieke smaakervaring heeft, vol smaak, vreugde en liefde! Het is meer dan een belofte, het is ons motto.

Gezond

vers

heerlijke

snel