Veelzijdige kok/keukenhulp

Als Multi-Purpose Cook bent u de centrale persoon in de voorbereiding en uitvoering van de service.

OMSCHRIJVING

  • Je ontvangt, controleert en bewaakt de leveringen van verse vis, verse groenten en fruit en alle leveringen van lang houdbare producten (dranken en verpakkingen) op de juiste plaats.
  • Jij bent de meester in het snijden. Elke ochtend snij je vis, fruit en groenten.
  • Je bereidt de sauzen voor en vult ze aan.
  • Je bereidt en verpakt zelfbedienings producten (sushi-dozen, desserts,…).
  • Je past de hygiënenormen toe.
  • Je maakt je keuken schoon.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een lijst van wat er is verbruikt per type dag van de week om een voorlopige kalender van de benodigdheden op te stellen op basis van de vraag.

PROFIEL

  • Horeca opleiding of gelijkwaardige ervaring op het gebied van restaurants.
  • Je hebt al een eerste soortgelijke ervaring in de keuken (bereiden en snijden van voedsel).
  • Je bent vertrouwd met de hantering van messen en snijtechnieken (fruit, groenten, vis, enz.).
  • Je werkt graag in teamverband.

KOKEN

Start: Zo snel mogelijk.

Beschikbaarheid: week en weekend (ochtend en avond).